مطالعه حیوانی دیگری نشان می دهد که عصاره انار شروع و بروز بیماری آرتریت ناشی از کمبود کلاژن را کاهش می دهد.
از آنجاییکه دانه های انار سرشار از آنتی اکسیدان هستند به پاکسازی ریه و جلوگیری از رشد تومورهای ریوی کمک می کند. این خواص انار برای تومورهای سایر نقاط بدن نیز صادق است.
تقویت سیستم ایمنی بدن: انار پخته در طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده می شود.
آبمیوه انار: مصرف آبمیوه انار نیز می تواند به سلامت پوست شما کمک کند.
آنتی اکسیدان ها: انار منبع غنی آنتی اکسیدان ها است که می تواند به کاهش التهاب و حفظ سلامت متابولیسم کمک کند.
چندین مطالعه بالینی نشان داده است که مصرف مداوم انار میتواند در کاهش ریسک چندین نوع سرطان، از جمله سرطان پروستات و سرطان سینه، موثر باشد.
بیماری کبد چرب زمانی رخ می دهد که چربی در کبد انباشته شود. هنگامی که این بیماری پیشرفت می کند، منجر به سیروز کبد، سرطان کبد و مشکلات کبدی می شود. این بیماری ها می توانند برای سلامتی بسیار خطرناک باشند.
با این حال، مصرف زیاد انار ممکن است عوارضی برای سلامتی در پی داشته باشد. این میوه و پوسته آن حاوی ترکیبات آلکالوئیدی است که مهمترین آنها پالاتین و اسید گلوتونیک است.
واضح است که این میوه با توجه به فواید بی شماری که برای سلامتی و تغذیه دارد، جایگاهی ویژه ای در رژیم غذایی ما داشته باشد. انتخاب مناسب این میوه و چگونگی نگهداری از آن بسیار مهم است.
هنگامی که انار خود را باز کردید و دانه های آن را جدا کردید، تا پنج روز می توانید در یخچال آنها خواص صابون انار نگهداری کنید. آب انار نیز به همین مقدار ماندگاری دارد.
خواص انار و فواید درمانی آن که نمی دانید غذایی و دارویی
تونر انار: می توانید از آب انار به عنوان تونر صورت استفاده کنید.
خیر، پختن انار تغییری در میزان کالری موجود در آن ایجاد نمیکند.
مدل خانه جدید لوکس با طراحی و دکوراسیون لاکچری مدرن و کلاسیک روز